Novi poraz Krupe

Starčević: Transfer politika je sve promijenila, izgubili smo našu filozofiju

S. Mlaćo

Krupa je jednom nogom u Prvoj ligi RS. Večeras su izabranici Slobodana Starčevića poraženi na Grbavici i ostali su na začelju tabele.

Starčević je nakon meča dao svoje viđenje susreta. 

"Čestitam Želji i kolegi Amaru na pobjedu. Prvi pola sata smo igali hrabro, ali nismo mogli postići pogodak. Na scenu je stupila glupost golmana i to je to. Željin kvalitet se pokazao večeras, a u drugom poluvremenu smo odmorili neke igrače za utakmicu u srijedu. Ostaje nam da se dobro spremimo za Tuzlu City kako bi i dalje sanjali naš san o opstanku", kazaoa je Starčević.

Prokomentarisao je tešku situacije Krupe na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je pričati o tome. Mi smo izgubili nit i filozofiju. Zasnivali smo se na dobro vaspitanim momcima, te na manjoj kvaliteti, ali ambicioznoj. Sve je išlo odlično, ali promijenila se transfer politika i to je to. Smatram da ova ekipa ima kvalitete, te da ima kvalitete za Premijer lige. Ipak, vrijeme nam izmiče i sve je manji broj bodova u igri. Optimisti smo i borit ćemo se dok god postoji nada".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije