Stari drugari ponovo zajedno: Ancelottijev poziv je teško odbiti

Branislav Ivanović stiže u Everton

Stari drugari ponovo zajedno: Ancelottijev poziv je teško odbiti

E. Oštraković

Legendarni nogometaš Chelseaja, nakon avanture u Rusiji mogao bi se vratiti u Englesku, ali ne u svoj klub.

Riječ je o Branislavu Ivanoviću koji je priznao da je primio jako dobru ponudu od Evertona, te da će skoro sigurno svoju karijeru nastaviti tamo.

Ivanović je slobodan igrač nakon što je završio svoju karijeru u Zenitu, a osim Evertona, interes za njega pokazala je Crvena Zvezda.

Ipak Sam Ivanović je potvrdio da je dobio jako dobru ponudu od Evertona, te da će skoro sigurno prihvatiti poziv svog prijatelja Carla Ancelottija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vjerovatno ću prihvatiti njegov poziv i otići ću u Everton. Dobio sam dobru ponudu od njih. Ipak sačekajmo da vidimo kako će sve ispasti".

Ostaje da vidimo da li će se Ivanović vratiti u Englesku, ali će ga biti zaista čudno gledati u dresu Evertona u koliko se odluči na taj potez.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi