Stariji brat Pogba: Problem je bio Mourinho, u svlačionici, van nje, svuda...
Paul Pogba je imao velikih problema dok je trener Manchester Uniteda bio Jose Mourinho, pa je procvjetao otkad je Portugalac dobio otkaz.

Florentin osuo paljbu po Posebnom

Stariji brat Pogba: Problem je bio Mourinho, u svlačionici, van nje, svuda...

Francuski reprezentativac i jedan od najboljih veznih fudbalera svijeta Paul Pogba dočekao je svojih 'pet minuta' nakon što je iz Manchester Uniteda otišao portugalski trener Jose Mourinho.

Htio to priznati ili ne, po statistici i igrama se jasno vidi da je Pogba jedva dočekao odlazak Mourinha sa klupe i dolazak Ole Gunnara Solskjaera, a njegov stariji brat Florentin je odlučio da kaže ponešto o tome.

Florentin, koji je trenutno bez kluba, smatra da je glavni probklem u Manchesteru bio Mourinho. Kako on kaže, Portugalac je uvijek htio da bude u centru pažnje.

"Problem je bio Mourinho, ništa više. U svlačionici, van nje, svuda... Ono što sam vidio kod Mourinha je to da je uvijek htio biti u centru pažnje. Paul to nije ni primjećivao. Paula trebaš poštovati i on će poštovati tebe. Vjeruj mu i odigrat će velike utakmice", rekao je Florentin.

Florentin Pogba stigao na probu u Elche

Stariji brat Paula Pogbe, koji nastupa za Gvineju, pojavio se u Elcheu i odradit će nekoliko dana probe prije nego eventualno potpiše ugovor sa španskim drugoligašem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Florentin je ranije igrao za turski Genclerbirligi, a bio je još član francuskog St. Etiennea te francuskog drugoligaša Sedana.

U maju prošle godine brat zvijezde Manchester Uniteda bio je uključen u incident u Ankari. Tada se potukao sa svojim saigračima i neslavno je završena njegova epizoda u Turskoj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi