Stariji gospodin zavodio mladu djevojku na utakmici, kamera snimila sramotu, pa počeo šou

Postali su hit na društvenim mrežama

Stariji gospodin zavodio mladu djevojku na utakmici, kamera snimila sramotu, pa počeo šou

E. Čaušević

Obala Slonovače sinoć je u osmini finala Afričkog kupa nacija nakon penala pobijedila Senegal i plasirala se dalje. No, hit na društvenim mrežama je jedan navijač koji je tokom cijele utakmice zavodio prelijepu djevojku, a sada mu se smije cijeli svijet.

Obala Slonovače je pred svojim navijačima uspjela da priredi iznenađenje i izbaci Senegal koji je na ovo izdanje Afričkog kupa nacija stigao kao prvi favorit.

Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 1:1, dok u produžecima nije bilo golova. Pobjednika smo saznali tek nakon penala, a mjesto u četvrtfinalu na kraju je osigurao domaćin Obala Slonovače.

Igrači Obale Slonovače imali su ogromnu podršku s tribina tokom cijele utakmice, a jedan od navijača ove selekcije postao je glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, jedan stariji navijač Obale Slonovače je prema pisanju tamošnjih medija tokom cijel eutakmice zavodio mlađu navijačicu koja je bila pored njega na tribini i nije odustajao.

Oglasi

Iako je bilo jasno da ona baš i nije zainteresovana on nije popuštao, a dok su svi slavili prolazak Obale Slonovače u četvrtfinale on je njoj nešto pričao.

Ona je bila nasmijana, ali joj se vidjelo na licu koliko joj je neugodno. No, nijedno od njih nije ni slutilo da ih je snimila kamera i da će upravo taj video da postane hit na društvenim mrežama.

Djevojka je dala do znanju na kraju ovom navijaču da nije zainteresovana, a njega će ovaj video proganjati dok je živ.

Mnogi su odmah odlučili da se našale s tom situacijom i pokušavaju na urnebesne načine da "pogode" šta joj je on to govorio i zbog čega se ona osjećala tako neugodno.

"Jesu ti ikada rekli da je liga u S. Arabiji bolja od Ligue 1 u Francuskoj?", "Odigrao sam više golova", "Sve sam prošao, samo me oborio Lazio", samo su neki od komentara uz ovaj video.

Top Komentari

Culer
Ah, ako je stariji, ne znači da se i njemu ne hebe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi