Start iz snova: Watford ponovo slavio i izjednačio se sa Liverpoolom

Savladali Crystal Palace

Start iz snova: Watford ponovo slavio i izjednačio se sa Liverpoolom

Ko bi rekao da će Watford nakon tri kola imati maksimalnih devet bodova i biti na diobi prvog mjesta tabele sa slavnim Liverpoolom?

Nakon pobjeda nad Brightonom (2:0) i Burnleyjem (3:1), Watford je danas na svom terenu bio bolji od Crystal Palacea rezultatom 2:1 i tako još jednom obradovao svoje navijače.

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, a prvi je viđen u 53. minuti kada je Pereyra doveo domaće u prednost. U 71. minuti, Holebas je udvostručio vodstvo Watforda da bi sedam minuta kasnije Zaha vratio nadu Crystal Palaceu.

Gosti su od tog momenta krenuli sa žestokim napadima u potrazi za barem jednim bodom, a u šestoj minuti nadoknade su propustili idealnu priliku za poravnanje preko Joela Warda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostalo je 2:1, pa je Watford sada bodovno poravnat sa Liverpoolom na vrhu tabele s tim što ima nešto lošiju gol razliku (7:2) od Redsa (7:0). Crystal Palace je 11. sa tri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi