Start za zatvor Kipranina je ostavio posljedice: Pogledajte kako je izgledala noga ruskog igrača
Odmah je bilo jasno da će zaraditi crveni karton

Nakon meča objavljena i fotografija

Start za zatvor Kipranina je ostavio posljedice: Pogledajte kako je izgledala noga ruskog igrača

S. Pašalić

Reprezentacija Rusije je danas savladala Kipar u gostima sa 5:0.

Rusi su golovima Cherysheva u 9. i Ozdoeva u 23. minuti brzo stigli do 2:0, a onda su domaći ostali i sa igračem manje nakon što je Laifis u 28. minuti nakon grubog starta dobio crveni karton.

U nastavku su pogađali Dzyuba, Golovin i ponovo Cheryshev za konačnih 5:0 čime je Rusija osigurala prolazak na Evropsko prvenstvo.

Nakon završetka meča Rusi su objavili fotograafiju na kojoj se vidi u kakvom je stanju noga Sergeija Petrova nakon starta Laifisa.

Na prvi pogled je bilo očigledno da je igrač Kipra zaslužio crveni karton, ali su se nakon objavljivanja fotograafije i oni koji su imali i malo sumnje u ovakvu odluku mogli vidjeti da je ona bila u potpunosti ispravna. Inače, Petrov je u 37. minuti morao napustiti igru jer nije više mogao izdržati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

Top Komentari

manijaci
Opasan start , al zar tu ne bi trebali biti kostobrani ?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi