Startao i Novi Travnik, u nedjelju protiv Bosna Seme

Novotravničani u pogonu

Startao i Novi Travnik, u nedjelju protiv Bosna Seme

Nogometaši Novog Travnika koji su proteklu sezonu u Prvoj ligi Federacije završili na 12. mjestu, jučer su započeli sa pripremama za novu sezonu.

Prozivku je obavio Almir Tolja, a održana je u Nević Polju gdje će ekipa i obaviti kompletne pripreme  s obzirom na radove na Gradskom stadionu u Novom Travniku.

Novotravničani će prema svemu sudeći  novu sezonu igrati na svom stadionu što je svakako i bila velika želja njihovih navijača.  U nedjelju će izabranici Almira Tolje odigrati prvi prijateljski duel u pripremnom djelu, a protivnik će biti novi član Prve lige Federacije ekipa Bosna Seme.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je igrački kadar u pitanju, sigurno je da je redove Novog Travnika do sada napustio prošlosezonski prvi strijelac lige Boris Gavrić koji je prešao u banjalučki Borac, dok Uprava kluba  pregovara sa nekoliko igrača koji bi mogli u narednoj sezoni obući dres ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi