Status Eibara nakon što im je Messi uvalio četiri komada je pravi hit

"Nemamo izbora..."

Status Eibara nakon što im je Messi uvalio četiri komada je pravi hit

E. Škorić

Eibar je bio nemoćan na Nou Campu i doslovno ih je pobijedio jedan čovjek.

Lionel Messi je zabio čak četiri gola u pobjedi Barcelone (5:0) nad Eibarom, pa je katalonski tim sada ponovo preuzeo vrh tabele, a uz to mu je dobro došao i poraz Real Madrida kod Levantea.

U Eibaru nisu imali načina da zaustave Messija, ali barem su oduševili nogometne fanove širom svijeta statusom posvećenim argentinskom čarobnjaku.

"Mi vas patimo. Mi patimo od vas. Mi se nosimo s tobom. I nemamo drugog izbora nego da ustanemo i vam aplaudiramo", objavio je Eibar na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S četiri jučerašnja gola, Messi je na ukupno 18 u La Ligi i bježi pet golova Karimu Benzemu iz Reala, dok je treći na listi njegov teško povrijeđeni i operisani saigrač Luis Suarez sa 11 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
fantastican u mecevima protiv eibarcica..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi