Napustio premijerligaša i nekoliko dana kasnije iznenadio odabirom novog kluba

Brzo se skrasio

Napustio premijerligaša i nekoliko dana kasnije iznenadio odabirom novog kluba

A. Čaušević

Redove premijerligaša je napustio prije desetak dana i nije mu dugo trebalo da pronađe novu sredinu.

Stefanos Paranos je iznenađujuće prošle sedmice napustio Leotar. Uradio je to sporazumnim raskidom saradanje.

Paranos je bio jedan od najkonstantnijih igrača Trebinjaca i njegov odlazak za mnoge je predstavljao ogromno iznenađenje.

Ovom 23-godišnjaku nije dugo trebalo da pronađe novu sredinu i karijeru će nastaviti u Prvoj ligi RS, tačnije u ekipi Radnika.

Umlađim kategorijama Trebinjac je igrao za beogradske klubove Rad i Čukarički, dok je u seniorskoj konkurenciji nastupao za OFK Beograd, Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Bijeljnici su nakon klupske stabilizacije u proteklom periodu uspjeli koliko-toliko stati na noge i Paranos je samo jedno od pojačanja koji su stigli u Semberiju u proteklom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Brian Ananias, Nenad Srećković, Nikola Lakić, Bojan Burazos, Dejan Živković su samo neki od igrača koje odnedavno na raspolaganju ima trener Velibor Đurić.

Inače, Radnik je do sada u novoj sezoni ostvario dvije pobjede na isto toliko odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi