Stefan Santrač bira između Premijer lige BiH i Superlige Srbije

Mladi reprezentativac BiH napušta Zvezdu

Stefan Santrač bira između Premijer lige BiH i Superlige Srbije · Saznajemo

M. Šljivak

Omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Crvene zvezde, Stefan Santrač, odlučio je napustiti redove beogradskog velikana.

Ovaj 20-godišnji vezni fudbaler već godinama je član crveno-bijelih, ali došlo je vrijeme za rastanak. Santrač u budućnosti želi igrati u Superligi ili Premijer ligi BiH i tako napraviti iskorak u karijeri.

"U Crvenoj zvezdi sam već sedam i po godina. Prošao sam sve omladinske kategorije ovog kluba, kao i reprezentacije Bosne i Hercegovine. Protekle dvije sezone sam igrao seniorski fudbal u B timu u Prvoj ligi Srbije. Smatram da je došlo vrijeme za promjenu sredine i mislim da je vrijeme da igram u Superligi Srbije ili Premijer ligi BiH", rekao je Santrač za SportSport.ba.

Ponuda mladi veznjak ima i iz Srbije, ali i iz BiH. Imena su konkretna.

"Rekao sam upravi Zvezde da želim ići, iako imam još dvije godine ugovora. Odmah su počele da stižu iz ponude. Konkretno, u Srbiji pregovaram sa Voždovcem i Čukaričkim, a što se tiče Premijer lige BiH, rečeno mi je iz kluba da se ozbiljno interesuje FK Tuzla City. S njima sam već pregovarao zimus. Ima tu još nekoliko 'manjih' imena", istakao je Santrač i zaključio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obje lige su imi interesantne. U Srbiji sam već dugo i ostavio sam neki trag, a u BiH sam ipak bliže oku selektora mlade reprezentacije. Volio bih igrati u klubu koji ima jasne i velike ambicije".

Santrač je pored B tima Zvezde igrao i kao posuđen igrač u ekipi Grafičara. Protekle sezone je u Prvoj ligi Srbije odigrao 17 utakmica i upisao je tri asistencije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Ima tu još nekoliko 'manjih' imena", istakao je Santrač (TC je "veliko" ime)
2 0
hamsik
Idi brate u Srbiju bolje ti je tamo nego u Simnom hanu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi