Kamere snimile nevjerovatan bezobrazluk Stefana Savića

Sreća za njega što to sudije nisu vidjele

Kamere snimile nevjerovatan bezobrazluk Stefana Savića

E. Čaušević

Atletico Madrid i Manchester City remizirali su večeras u revanšu četvrtfinala Lige prvaka.

Na stadionu Wanda Metropolitano večeras nije bilo golova iako se igralo više od 100 minuta, a na kraju je City prošao u polufinale zbog pobjede u prvoj utakmici rezultatom 1:0.

U Madridu smo večeras u samom finišu utakmice gledali nevjerovatnu dramu na terenu gdje je bilo užasno puno varnica između igrača dva tima.

Sve je počelo kada je Felipe namjerno udario Fodena zbog čega je na kraju dobio i crveni karton, ali nakon tog prekršaja nastao je haos na terenu.

Foden se valjao po terenu zbog udarca, a to je iznerviralo Stefana Savića koji je krenuo da se obračuna s njim, ali na svu sreću Zinchenko je uspio da ga zaustavi i udalji od Fodena.

Ipak, Savić se nije tu smirio i nastavio je sukob sa Grealishom koji je imao još od prve utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni su se prvo raspravljali, a potom je Savić povukao za kosu igrača Cityja što su kamere uspjele da snime. To je bio izuzetno bezobrazan potez bivšeg igrača Građana koji je na njegovu sreću promakao sudijama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Crnogorac45
Ne branim Savica. Ali strani mediji prenose da je Grealish prisao i rekao mu "ti si p.. a". Ali svakako ne treba ovako da reaguje
1 7
Dinouz
Bravo Stefane trebo si ga pljunuti u usta...
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije