Sreća za njega što to sudije nisu vidjele

Kamere snimile nevjerovatan bezobrazluk Stefana Savića

11

Komentari (11)

Mirsad1705
Sudije kompletno potpuno izgubljene. Felipe je morao dobiti crveni karton za lakat, a ne samo (prvi) žuti. Pored već pomenutog vučenja za kosu Griliša, Savić je nakon što je igra prekinuta povukao za dres Fodena preko aut linije izvan terena - a zatim je učestvovao u naguravanju i svakojakim prljavštinama. VAR čista O NULA!
Medo-Brundo
Stefane sada se za cunu povuci jer ste ispali ?
Primitivizam. Osoblje VAR-a su MORALI reagovati na ovo!
Dinouz
Bravo Stefane trebo si ga pljunuti u usta...
Osvaldo000
Pa i trebao je prebiti ovog ublehanera od 112 miliona
Crnogorac45
Ne branim Savica. Ali strani mediji prenose da je Grealish prisao i rekao mu "ti si p.. a". Ali svakako ne treba ovako da reaguje
enko
Strani mediji kazu da ste i ti i savic pi*ke.
Crnogorac45
Druze, ohladi. Koji ti je k...c..
enko
Pa i da mu je rekao to sto navodis trebao je uzvratiti istom mjerom.on pokazuje primitivizam i poteze ga za kosu.sreca pa ovi iz var nijsu prenjeli glavnom cijelu situaciju letio bi vani,mi sa prrostora ex juge samo silu prosipamo,eto koji mi je kur*c.cijelu utakmicu je bio na ivici incidenta.
Crnogorac45
A sta ste navalila mi iz Yuge. Kao i svudje i ovdje ima dobrih i losih, mirnih i "brzih". I Modric je iz Yuge pa je najveci gospodin u kopackama
FahroKonjHodzic
celavi se vuku za kosu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.