Stefan Savić potvrdio prelazak u Atletico
Foto: EPA

Crnogorac u Španiji

Stefan Savić potvrdio prelazak u Atletico

Midhat Šljivak

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić karijeru će nastaviti u Atletico Madridu.

Čelnici Fiorentine i Atletica su postigli dogovor oko Savićevog transfera, tako da će u narednim danima ovaj fudbaler potpisati ugovor sa španskim klubom. 

Da će naredne sezone igrati u timu s Vicente Calderona, potvrdio je i 24-godišnji štoper.

"Diego Simeone je najbolji trener svijeta. Nadam se da ćemo razgovarati uskoro i da ću znati šta očekuje od mene. Sretan sam što ću zaigrati u velikom klubu", rekao je Savić.

Fiorentina će uz novčani iznos od 12 miliona eura dobiti i 28-godišnjeg veznjaka Marija Suareza, koji će naredne sezone biti posuđen igrač u Firenci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Savić je profesionalnu karijeru počeo u BSK Borči, odakle je otišao u Partizan. Iz crno-bjelih je 2011. godine otišao u Manchester City, a godinu kasnije stigao je u Fiorentinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti