Stevanović u Slaviji: Zadovoljan sam, očekuje nas žestoka borba u drugom dijelu sezone

Čekaju ga novi izazovi

Stevanović u Slaviji: Zadovoljan sam, očekuje nas žestoka borba u drugom dijelu sezone

S. Mlaćo
U sklopu priprema za drugi dio sezone Slavija iz Istočnog Sarajeva jučer je remizirala protiv Famosa iz Vojkovića. Bilo je 0:0.

Šansu za Slaviju u ovom meču dobio je i novajlija Stefan Stevanović.

Stevanović je pojačao konkurenciju među stativama nekadašnjeg premijerligaša, a stigao je iz srbijanske Mačve. Prethodno je sa uspjehom nosio dres Čapljine, a boravio je i u Vojvodini, te Nevesinju.

“Tražio sam novu sredinu, te samim tim i novi izazov. U dogovoru sa mojim menadžerom odlučili smo se za Slaviju“, kaže Stevanović za SportSport.ba.

Prvi dojmovi u novoj sredini su sjajni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

“Prezadovoljan sam. Odlična je struka, kao i treninzi, te atmosfera u ekipi. Očekujem tešku borbu u drugom dijelu sezone, momci dobro rade na treninzima i daćemo sve od sebe da budemo što bolje rangirani na kraju sezone“, kazao je 23-godišnji čuvar mreže.

Slavija je prvi dio sezone okončala na 11. mjestu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi