Stefano Pioli pruža novu šansu Radetu Kruniću

Igrat će protiv Atalante

Stefano Pioli pruža novu šansu Radetu Kruniću

Ako je vjerovati pisanju portala Milannews24, Rade Krunić će dobiti novu šansu kod Stefano Piolija.

Pioli je na početku svog mandata na klupi Milana gotovo redovno pružao priliku našem Kruniću od prve minute, ali to se promijenilo u posljednjim mečevima.

Tako naš veznjak od susreta protiv Napolija koji je igran 23. novembra nije dobio šansu u prvoj postavi, a u posljednja dva meča protiv Bologne i Sassuola nije čak ulazio ni s klupe.

Ipak, Pioli u narednom susretu protiv Atalante planira da ga ponovo vrati u prvih 11 i to umjesto Francka Kessieja. Kako prenosi navedeni izvor, Pioliju u veznom redu protiv Atalante treba fleksibilniji fudbaler od Kessieja, a to je upravo naš Krunić.

Tako će on gotovo sigurno nakon nekoliko sedmica pauze ponovo dobiti šansu da pokaže šta zna. Podsjetimo, nedavno je i sam poručio kako navijači Milana još nisu vidjeli pravog Radeta.

"Još uvijek niste vidjeli pravog Krunića, treba još da se radi. S vremenom mogu samo napredovati, ali najvažnije je da tim napreduje", kazao je Krunić prije nekoliko dana u razgovoru za klupsku televiziju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milanu ove sezone ne ide dobro jer se trenutno klub nalazi tek na 10. poziciji sa 21 osvojenim bodom poslije 16 odigranih kola.

Krunić je u toku sezone upisao šest nastupa za Rossonere i pri tome zabilježio jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Aha
Tko? Što? Rade Koga? Čega? Rade Komu, čemu? Radi Koga, što? Rade O! Rade! O komu, o čemu? O Radi S kim, s čim? S Radom
1 0
Bulle
Novinari sve nepismeniji...RadeTU Kruniću cc užas.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi