Gattuso novo pojačanje Napolija pronašao u Milanu
Rodriguez se nije naigrao ove sezone u dresu Milana

Igrač Rossonera je spreman za promjenu sredine

Gattuso novo pojačanje Napolija pronašao u Milanu

S. Pašalić

Napoli je nedavno dobio novog trenera, ali su problemi i dalje ostali isti.

Gennaro Gattusso je naslijedio na klupi Napolitanaca Carla Ancelottija, ali je njegov tim u prvoj utakmici upisao poraz od Parme na svom terenu sa 2:1.

Tako se nastavila loša serija Napolija koji u posljednjih osam utakmica u Seriji A nije upisao pobjedu i sada se nalazi na 8. mjestu na tabeli.

Gattusso je svjestan da će mu biti potrebna i neka pojačanja u januaru kako bi unio neke promjene, a prije par dana italijanski mediji su pisali da je Lucas Perreira na meti Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport sada tvrdi da Gennaro Gattusso želi da dovede i Ricarda Rodrigueza iz Milana.

Švicarac je ove sezone odigrao samo 4 utakmice za Rossonere i ne bi imao ništa protiv da promijeni sredinu jer želi da igra konstantno kako bi bio spreman za Euro 2020. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi