Stefano Pioli u problemu pred gostovanje Juventusu

Milan gost u Torinu

Stefano Pioli u problemu pred gostovanje Juventusu

Admin Čaušević

Derbi susret 4. kola Serije A u Torinu će igrati Milan i Juventus. 

Dok se Juventus još uvijek traži i pokušava doći do pobjede Rossoneri u prva tri kola imaju maksimalan učinak.

Utakmica na Allianz stadiumu bi svakako trebala biti zanimljiva, međutim hendikep predstavlja da obje ekipe neće nastupiti u najjačem sastavu.

I dok Massimilino Allegri još uvijek čeka zeleno svjetlo da može koristiti Federica Chiesu, Stefano Pioli ima većih problema.

Naime, Pioli sigurno neće moći računati na Zlatana Ibrahimovića i Oliviera Girouda, pa je praktično ostao bez klasičnog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ibra želi da bude Supermen, ali to još uvijek nije. Pričali smo, nije ostvario napredak i neće bit ina utakmici. Nedostajat će i Giroud koji ima problema s leđima", kazao je Pioli.

I bh. reprezentativac Rade Krunić se još uvijek nije oporavio od povrede lista pa će i on propustiti derbi u Torinu. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi