Nije samo prazna priča: Monza danas predstavila veliko pojačanje!

Stigao na posudbu

Nije samo prazna priča: Monza danas predstavila veliko pojačanje! · Zvanično

E. Čaušević

Monza je uspjela nakon 40 godina da izbori plasman u Seriju A i jasno je da ne žele tu da budu samo prolaznici.

Čelnici Monze odlučni su da naprave odličan tim i već u narednoj sezoni pokažu da im je mjesto u društvu najboljih italijanskog fudbala.

Koliko su optimistični najbolje pokazuje činjenica da su čak poslali ponude za Paula Dybalu i Maura Icardija, te navodno obojica Argentinaca ozbiljno razmatraju opciju da potpišu za ovaj klub.

Da sve to nije samo prazna priča Monza je dokazala i danas jer je ozvaničila veliko pojačanje. Naime, veznjak Intera, Stefano Sensi, danas je zvanično potpisao za ovaj klub u kojem će igrati na posudbi do narednog ljeta.

Monza je izdvojila oko pet miliona eura da dovede Sensija na posudbu, a naredne godine imat će mogućnost da otkupe njegov ugovor od Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 26-godišnjak u Interu je proveo dvije sezone, a u prvoj je igrao jako dobro. No, zbog problema s povredama izgubio je mjesto startera i odlučeno je da je najbolje da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647189634
Uncle Fester kralj :) Vjerujem da cr napraviti ozbipju ekipu ipak su Berlu i on ozbiljni igrači...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi