Stekao prijatelje u Mostaru: Navijačica Veleža se oprostila od Brazilca

Marques odlazi iz Mostara

Stekao prijatelje u Mostaru: Navijačica Veleža se oprostila od Brazilca

Edmir Škorić

Dvadesetšestogodišnji Uira Marques napušta FK Velež.

Brazilski defanzivac je početkom godine pojačao Velež, no nakon nepunih godinu dana odlazi iz Mostara.

Nije se pretjerano naigrao i bilo je jasno da Feđa Dudić nema u planu 26-godišnjaka, koji se oprašta od Veleža i Mostara, pa vjerovatno i BiH.

Navijači Veleža opraštaju se od Marquesa, koji je očigledno imao jako dobre odnose sa mostarskom publikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedna od navijačica Rođenih također je Marquesu poželjela puno sreće u nastavku karijere i života, a on će sasvim sigurno imati samo lijepe uspomene na grad na Neretvi i period koj je proveo u ovom gradu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDan
E bas fino od nje... Jesul ovu senzaciju prenijeli i mediji iz regiona ? Vi iz sportsporta ste strah za njihove radnike.. u nekim drzavama postoji i kletva za novinare.. "da Bog da u Sportsportu zavrsio".. a cujem da bi neki radije poginuli nego to sebi dozvolili.. dno dna portal !!!
1 1
Grohot
Ahh dobro sad??!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi