I Bobić nije izdržao da se ne oglasi na Instagramu

Poslije pobjede na Grbavici

I Bobić nije izdržao da se ne oglasi na Instagramu

A. Čaušević

Velež je 2019. godinu završio na najbolji mogući način - pobjedom. Rođeni su s 0:2 pobijedili Željezničar. 

Izabranici Feđe Dudića su odigrali veoma disciplinovan i taktički zreo meč, iskoristili su poklone i komfornost odbrane Plavih i na kraju upisali zaslužen trijumf.

Osim strijelaca Nusmira Fajića i Muharema Čivića velike zasluge za pobjedu mostarskog tima na Grbavici nakon 31 godine ima i Adnan Bobić.

Bobić je uspio sačuvati svoju mrežu i imao je niz veoma dobrihintervencija, posebice pri rezutatu 0:1 za Velež što se poslije ispostavilo ključnim za daljni razvoj meča.

Nekoliko sati nakon utakmice iskusni golman nije uspio izdržati, a da se ne oglasi na društvenoj mreži Instagram.

Bobić je objavio "priču" uz fotografiju jedne njegovih brojnih intervencija te opis "Ne može u avliju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bobić je jedno vrijeme bio član Željezničara i to od januara do novembra 2017. godine. Za Plave nije upisao nastup u zvaničnim mečevima. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Dovoljno ti govori to moj Bobicu sto si igrac utakmice kakav je bio Zeljo.Bolji od vas za klasu da se niste valjali i sudija sjekao utakmicu,( namjenski) oderali bi vas al polako ?
4 24
andi
pa za plave da nastupiš,moraš biti sin fudbalera,advokata ili Amawu Osimu uletit livu.Boba ćestitke ,samo nedaj u avliju.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi