Feđa Dudić već skovao planove za zimsku pauzu

Velež na odmor otišao s pobjedom

Feđa Dudić već skovao planove za zimsku pauzu

Admin Čaušević

Velež je jesenji dio polusezone završio s dvije gostujuće pobjede i to nad Radnikom i Željezničarom. 

Tako su Rođeni itekako uspješnu 2019. godinu završili na najbolji mogući način, međutim već se polako kuju planovi i za ono što slijdi.

Feđa Dudić ništa ne prepušta slučaju zbog čega će igrati Rođenih trenirati i naredne sedmice, tačnije do petka. Skovan je i plan priprema.

Mladi stručnjak je već i zakazao prozivku. Prvotimci mostarskog kluba će se okupiti 10. januara te će se u Mostaru zadržati 20-ak dana.

Početkom februara planiran je odlazak za Tursku gdje će ostati 15-ak dana i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Sasvim očekivano igrački kadar će pretrpiti određene promjene. Kao što je SportSport.ba već pisao samo se čekazvanična potvrda odlaska Vaska Kalezića i Uire Marquesa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njih dvojica neće biti jedini koji će napustiti Velež tokom zimske pauze otići. Neki igrači će biti poslani i na posudbu, dok će se s nekim nastojati dogovoriti sporazumni raskid saradnje.

Velež je ovu polusezonu završio na 8. mjestu sa 25 bodova. U prvom zvaničnom susretu na proljeće će biti domaćin Zvijezdi 09.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velezovac231
Bogdanovic Vehabovic Cvijanovic Civic ZBOGOM
8 2
papagaj
Skujemo ti Ai.u
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi