Stepančev iz Rumunije u Modriču

Treće pojačanje za člana Prve lige RS

Stepančev iz Rumunije u Modriču

S. Mlaćo

Prije desetak dana sa pripremama su startali i nogometaši Alfa Modriče. Modričani su doživjeli velike promjene ove zime, a nakon Srđana Todorovića i Petra Mrđana, danas su zvanično dobili novo pojačanje.

Radi se o Igoru Stepančevu koji je posljednji angažman imao u rumunskom National Sebisu, a u BiH je nastupao za NK Iskra Bugojno, Slaviju I. Sarajevo, te Jedinstvo iz Bihaća.

U Srbiji je nosio dres Banata iz Zrenjanina, te CSK Celarevo.

Modriča je jučer poražena od ambiciozne Sloge Gornje Crnjelovo 4:2 u prijateljskom duelu. Podsjetimo, Modričani su prvi dio sezone okončali na devetom mjestu sa 16 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U odnosu na prvi dio sezone, dres Alfa Modriče više neće nositi Damjanović, Šuka, Branković, Zlatković, Osmić, Đekić i Bamburać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi