Stephan El Shaarawy novi igrač Rome!
Foto - AS Roma

Klub potvrdio

Stephan El Shaarawy novi igrač Rome!

Midhat Šljivak

Stephan El Shaarawy novi je igrač Rome.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je danas potpisao ugovor sa rimskim timom i nakon godinu i po se vratio na Olimpicuo.

"Kada sam prvi put došao u klub shvatio sam kako malo treba ovom gradu i ovom klubu da ostavi utisak na tebe. Kada sam otišao brzo sam shvatio da će oboje biti u mom srcu. Jedva čekam da ponovo obučem dres", rekao je Stephan El Shaarawy.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je dres Rome nosio od 2016. do 2019. godine. Nastupio je u 139 utakmica i postigao je 40 golova, a zatim je otišao u kineski Shanghai Shenhua.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_Delic_22
Dobar igrač al već je istrošen al roma već godinama dovodi neke igrače koji su odavno za MLS ili penzije zato me i ne čudi
9 1
user1597153724
Pa djesi bolan el saravi ****m te usta
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi