Sterling "uništio" Alexander-Arnolda s Juventusom, a onda šok za igrača Liverpoola

Nije mu bilo jasno šta se dešava

Sterling "uništio" Alexander-Arnolda s Juventusom, a onda šok za igrača Liverpoola

E. Čaušević

Mnogi fudbaleri su veliki zaljubljenici u video igrice, a posebno se to odnosi na FIFA 19 i PES 19.

U svijetu video igrica trenutno broj jedan drži Fortnite zbog kojeg mnogi fudbaleri imaju problema u klubovima jer su postali previše ovisni. Ipak, sigurno da su među fudbalerima najpopularnije igrice o fudbalu, a to su naravno FIFA i PES.

Odličnu zamku Raheem Sterling je postavio svom saigraču iz reprezentacije Trentu Alexander-Arnoldu kojeg je "ponizio" s 5:0 u meču FIFA-e između Juventusa i PSG-a.

Sterling je "igrao" s Juventusom i pobijedio s 5:0, ali ustvari iza kulisa je profesionali igrač poznatiji kao "F2Tekkz" igrao s Juventusom. Alexander-Arnold je bio itekako bijesan što ga Sterling vodi s 5:0 i nije mogao vjerovati šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, nakon utakmice mu se sve jasno kazalo, te je priznao da je zaista vjerovao da Sterling odjednom tako dobro igra FIFA-u 19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti