Sterling uvjeren da igrači ne mogu biti spremni za nogomet do 17. juna

Ne zna kako će igrati

Sterling uvjeren da igrači ne mogu biti spremni za nogomet do 17. juna

E. Oštraković

Još uvijek se čeka da se nogomet u svim ligama vrati u normalu, a jedna od liga koja će ubrzo krenuti je Premiership.

Nogometaš Manchester Cityja, Raheem Sterling, siguran je da nogometaši neće moći da se vrate u fizičku spremu potrebnu za utakmice do 17. juna.

"Nemoguće je da budete u karantenu i onda počnete igrati nogomet i sve to u dvije sedmice. Posebno kada treba igrati na takvom nivou kao što je Premiership", rekao je Sterling, te je dodao:

"Trebali bi nam pet sedmica da se vratimo u pravu fizičku spremu, te da imamo dobru kondiciju. A ovdje će biti prvo individualni treninzi, pa male grupe, to nije to", završio je Sterling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo da li će se njegov komentar uvažiti ili će se sve nastaviti uprkos slabijoj fizičkoj spremi nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije