Sterlingove namjere u Rusiji jasno otkriva njegova nova tetovaža

Fudbaler Cityja želi nastaviti s dobrim partijama i u dresu Engleske

Sterlingove namjere u Rusiji jasno otkriva njegova nova tetovaža

Fudbalska reprezentacije Engleske je počela sa pripremama za predstojeći Mundijal u Rusiji, a jedan od onih koji bi trebali predvoditi Gordi Albion je svakako i Cityjev Raheem Sterling.

Engleksa će takmičenje u Rusiji početi u Grupi G sa Belgijom, Panamom i Tunisom, a na Otoku se nadaju da je konačno došlo vrijeme da Gordi Albion napravi iskorak na jednom Mundijalu.

Gareth Southgate će se u Rusiji uzdati u ubojitu ofanzivnu liniju sa Harryjem Kaneom u samom vrhu. Ipak, ofanzivni učinak Gordog Albiona će svakako zavisiti i od Raheema Sterlinga.

Ovaj fudbaler Manchester Cityja očigledno i sam namjerava "rešetati" mreže protivnika na Mundijalu, a njegove namjere jasno oslikava i nova tetovaža. Naime, on je posebno za Mundijal na svojoj desnoj nozi istetovirao automatsku pušku.

When you’re training and realised you ain’t post on the gram in couple days.📸

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) on

Inače, on je ove sezone došao do naslova prvaka Engleske sa Manchester Cityjem, a u dresu Građana je odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima, te je upisao 23 gola i 17 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi