Nevjerovatna dominacija Stevanovića: "Kralj vraća svoj tron.."

Sjajno postignuće

Nevjerovatna dominacija Stevanovića: "Kralj vraća svoj tron.."

E. Oštraković

Miroslav Stevanović, reprezentativac Bosne i Hercegovine, izabran je za najboljeg igrača sezone Servettea od strane navijača.

Za reprezentativca Bosne i Hercegovine je ovo peta nagrada za najbolje igrača sezone Servettea u posljednjih šest sezona.

"Kralj vraća svoj tron! Mitsko bh. krilo Servettea je MVP sezone u izboru navijača", stoji na zvaničnoj stranici Servettea.

Krenulo je sve u sezoni 2017/18 kada je Stevanović osvojio ovu nagradu, a osvajao ju je i naredne tri godine.

Zanimljivo je da u posljednjih šest godina samo u 2022. godine Stevanović nije dobio ovu nagradu što najbolje govori kako dobro igra Stevanović.

Ove sezone je Stevanović odigrao ukupno 36 utakmica u svim takmičenjima, te je uspio postići 10 golova i upisati devet asistencija.

Upravo Stevanoviću pripadaju najveće zasluge za drugo mjesto njegove ekipe, a novu priliku za golove i asistencije ima večeras.

Naime, njegov klub večeras igra protiv Basela.

Kada je riječ o reprezentaciji BiH, Stevanović je debitovao 2012. godine i odigrao je ukupno 28 utakmica, te je postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi