Steven N'Zonzi stigao u Istanbul

Francuz u Galati

Steven N'Zonzi stigao u Istanbul

Steven N'Zonzi je prošlog ljeta stigao u Romu iz Seville za više od 26 miliona eura. 

Njegov transfer iz Seville je "završio" sada već bivši sportski direktor Rome Monchi, a navijači Vučice su imali velika očekivanja od stamenog veznjaka.

Ipak, 30-godišnji Francuz nije oduševio. Monchi se u međuvremeni vratio u Sevillu, a ni N'Zonzi neće biti u Rimu u novoj sezoni.

Naime, N'Zonzi je sinoć sletio u Istanbul i uskoro bi trebao ozvaničiti svoj transfer u Galatasaray.

Iskusni veznjak stiže u Galatu na jednosezonsku posudbu, a za sada nije jasno da li su dva kluba dogovorila opciju ili obavezu otkupa njegovog ugovora narednog ljeta.

Ono što je poznato jeste da je Galatasaray preuzeo isplaćivanje N'Zonzijevih primanja u potpunosti. Vjeruje se da Francuz prema ugovoru sa Romom godišnje zarađuje između tri i četiri miliona eura.

N'Zonzi, kako je već rečeno, nije oduševio u Romi, ali navijači Galate sada od njega očekuju velike stvari...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi