Stevo Nikolić iznenadio izborom novog kluba

Premijerligaška ikona

Stevo Nikolić iznenadio izborom novog kluba

Jedan od najboljih strijelaca u historiji Premijer lige BiH Stevo Nikolić karijeru će nastaviti u Srbiji.

Nikolić se prije nekoliko mjeseci razišao s Čelikom i od tada je intenzivno tragao za novim klubom, a iako je bilo poziva iz BiH, na kraju se odlučio za odlazak u susjedstvo.

Ovaj iskusni napadač je, naime, potpisao za Žarkovo koje se takmiči u tamošnjem drugom rangu, što nam je potvrdio i sam trener Ognjen Koroman, nekada odlični igrač Crvene zvezde.

Uz Nikolića, u Žarkovo je također stigao i Igor Aničić. U pitanju je još jedan prekaljeni premijerligaški fudbaler koji je kroz karijeru, između ostalog, igrao za Čukarički, Zrinjski, Borac, GOŠK, Leotar, Zemun...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Žarkovo inače važi za veoma ambiciozan klub. Prije tri sezone su kao trećeligaši u Kupu izbacili Loznicu i Metalac i pali tek u drugom poluvemenu susreta sa Partizanom kada im je sa dva gola presudio Valeri Božinov. Naredne sezone su izborili plasman u Prvu ligu Srbije, ove ispunili zadatak da ostanu u tom društvu.

Ne zanese se još promocijom u elitni rang, sami kažu kako im je cilj najprije izboriti play-off...

Top Komentari

Zenicanin
dobar napadac
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi