Stigao Setienov odgovor na Messijeve kritike: "Ne pridodajem tome važnosti"

Barcelona ostala bez titule

Stigao Setienov odgovor na Messijeve kritike: "Ne pridodajem tome važnosti"

Admin Čaušević

Porazom od Osasune Barcelona je kolo prije kraja La Lige predala titulu prvaka Real Madridu koji je po 34. put postao najbolji klub u Španiji.

Najbolji igrač i kapiten ekipe Lionel Messi je poslije utakmice javno iskazao nezadovoljstvo kazavši da će ako ovako nastave ispasti i u Ligi prvaka protiv Napolija.

"Nismo očekivali da ćemo ovako završiti. Slab smo tim tokom kompletne sezone, a od januara je sve otišlo nizbrdo. Ako nešto ne promijenimo izgubit ćemo i protiv Napolija u Ligi prvaka", rekao je Messi i dodao je:

"Trebamo biti samokritični. Mi smo Barcelona i moramo dobiti svaku utakmicu, bez obzira protiv koga igrali. Ljudi nam lako zabijaju golove, gubili smo bodove tamo gdje nismo trebali. Ova utakmica oslikava kompletnu sezonu", rekao je iskreni Messi.

Dva dana kasnije uoči posljdnjeg ligaškog susreta stigao je i odgovor Quiquea Sitena koji se ne osjetio prozvanim u Messijevim riječima.

"Uopšte se ne pronalazim. Svi nekad kažemo riječi koje se pogrešno razumiju. U životu postoje svakodnevne situacije koje frustriraju. Ne pridodajem tome previše važnosti", kazao je Setien te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Poruka koju sam primio je da smo fokusirati na takmičenje koje želimo osvojiti. Osjećaj je da tim nije dao pozitivne sginrale kao što je trebao. Treba nam pauza, da razbistrimo misli i da ponovo budemo ono što jesmo."

Inače, Barcelona će sutra gostovati Alavesu, nakon čega slijedi trosedmična pauza do revanša osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti