Održan hitni sastanak u prostorijama Barcelone

Setien će dočekati kraj sezona na klupi?

Održan hitni sastanak u prostorijama Barcelone

Sinoć je u prostorijama Barcelone održan hitni sastanak na kojem se "analizirala bliska budućnost kluba".

Sastanak je prvenstveno sazvan kako bi se predsjednik Josep Maria Bartomeu sastao sa trenerom Quiqueom Setienom.

Na kraju je odlučeno da će Setien ostati trener Barce i za naredni (zadnje kolo) meč La Lige, protiv Alavesa, a da će onda biti donijeta nova odluka - tokom pauze koja će uslijediti nakon okončanja sezone u Španiji. Ipak, španski Sport vjeruje da Setien neće dobiti otkaz prije okončanja Barcine takmičarske sezone 2019/2020.

Nakon što sezona La Lige bude zvanično okončana, ekipa Barcelone će imati šest dana odmora prije nego što nastavi sa treninzima u okviru priprema za meč Lige prvaka sa Napolijem.

Tokom pauze će klub i Setien analizirati minulu sezonu i pokušati otkriti šta je potrebno ekipi, nakon čega će se svi okrenuti pripremama za revanš meč osmine finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sport je sgiruan da će Setien, osim u slučaju da do tada sam ne podnese ostavku, biti na klupi Barcelone za duel sa Napolijem.

Barcelona je izgubila utrku za titulu prvaka Španije, pošto je istu Real Madrid potvrdio u pretposljednjem kolu La Lige. Osim toga, Barcelona je izgubila zadnji meč od Osasune...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi