"Super menadžer" ponudio Barceloni novog trenera

Francuz već godinama bez angažmana

"Super menadžer" ponudio Barceloni novog trenera

Barcelona jednostavno ne djeluje dobro na terenu. Neuvjerljiva Barcelona je tako izgubila i trku za titulu prvaka Španije.

Trener Quique Setien će vrlo vjerovatno ostati na klupi do kraja Barcine takmičarske sezone, ali nakon toga nikoga neće iznenaditi uruči li mu katalonski klub otkaz.

Već neko vrijeme se špekuliše ko bi mogao zamijeniti Setiena na klupi Barcelone, a Mundo Deportivo u priču "uvodi" i Laurenta Blanca, Francuza koji već neko vrijeme traži novi trenerski angažman.

Navodno je Laurenta Blanca Barceloni ponudio "super menadžer" Jorge Mendes, među čijim je klijentima i Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pitanje je, međutim, koliko Blanc, koji je zadnji put vodio jednu ekipu (PSG) još prije četiri godine ima šanse da postane novi trener Barcelone.

Inače, Blanc je u trenerskoj karijeri imao tri angažmana: Bordeaux, reprezentacija Francuske i PSG. Može se pohvaliti da je osvojio četiri titule prvaka Francuske, dva Kupa Francuske, četiri Liga kupa...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Šta je to Setien osvojio? I koga je vodio? Osim krava pašnjaka Asturie.
1 1
MirzaBarucic
Koeman ili Pochettino.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi