Stigla je kazna i za Di Mariju, ništa manje nije ni zaslužio!

Zbog pljuvanja

Stigla je kazna i za Di Mariju, ništa manje nije ni zaslužio!

A. Čaušević

Pljunuti prema smjeru protivnika nije sportski, a ni ljudski zbog čega se kazna izrečena Angelu Di Mariji može smatrati potpuno opravdanom.

Posljednji u nizu kažnjenih je Di Marija je tokom utakmice igrane na Parku prinčeva pljunuo prema defanzivcu gostiju, Alvaru Gonzalezu.

Nakon što je saslušan prije nekoliko dana Disciplinska komisija FS Francuske je kaznila iskusnog Argentinca sa četiri utakmice neigranja.

Inače, još uvijek nije stavljena tačka na i kada su u pitanju kazne jer je Alvaro Gonzalez još uvijek pod istragom zbog optužbi za rasizam.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ranije su kažnjeni Neymar, Kurzawa i Paredes kod PSG-a te Amavi i Benedetto kod Marseilla.

Top Komentari

Penderinos
Samo 4 ? Zaslužio je duplo više
6 1
Bhf111
Trebao je dobiti 14 utakmica cigoo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi