Stigla ponuda za Arnautovića teška više od 35 miliona funti
(Foto: EPA) Marko Arnautović je ove sezone u 17 utakmica za West Ham u svim takmičenjima postigao osam golova i upisao dvije asistencije

Navodno se Austrijancu nude ogromna primanja

Stigla ponuda za Arnautovića teška više od 35 miliona funti

Već odavno se špekuliše o potencijalnom transferu Marka Arnautovića, austrijskog reprezentativca i napadača West Hama.

Navodno su za njegove usluge zainteresovani velikani poput Chelseaja i Manchester Uniteda, ali sada sa Otoka stižu vijesti o "egzotičnoj" ponudi koja je stigla na adresu Čekićara.

Naime, prvi čovjek radija talkSport Lee Clayton je na svom Twitteru objavio informacije o navodnoj ponudi za Marka Arnautovića koja je pristigla iz Kine.

Neimenovani kineski klub je, prema Claytonovim riječima, poslao Čekićarima ponudu za Marka Arnautovića vrijednu više od 35 milona funti (38.8 miliona eura).

Potražite više informacija na temu Premier league:

"West Ham je dobio ponudu od preko 35 miliona funti za Marka Arnautovića. Ponuda je od jednog kineskog kluba, a West Ham je želi odbiti. Primanja koja kineski klub nudi Arnautoviću su nevjerovatna, biće ga teško zadržati", napisao je Lee Clayton.

Inače, 29-godišnji Arnautović ima važeći ugovor sa Čekićarima do ljeta 2022. godine, a ove sezone je u 17 utakmica za West Ham u svim takmičenjima postigao osam golova i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi