Stigla ponuda za Fernanda Torresa

El Nino želja Bešiktaša

Stigla ponuda za Fernanda Torresa

Midhat Šljivak

Španski napadač Fernando Torres u januaru bi mogao napustiti redove madridskog Atletica.

Kako navodi Mundo Deportivo, za njegove usluge je ozbiljno zainteresovan turski prvak Bešiktaš, koji popularnog El Nina želi dovesti već u januaru.

Turski velikan je Jorgandžijama za usluge iskusnog 32-godišnjeg napadača ponudio četiri miliona eura i sada čekaju odgovor iz Madrida.

Ovo je ponuda koju bi Atletico mogao prihvatiti. Torres je na kraju sezone slobodan igrač i ponuda koju su Turci poslali je izuzetno dobra.

Fernando Torres je dijete Atletica. Prošao je sve omladinske selekcije kluba, a dres prvog tima je nosio od 2001. do 2007. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potom je igrao za Liverpool, Chelsea i Milan, da bi dres voljenog kluba ponovo obukao u januaru 2015. godine.

Ipak, čini se kako je njegovom boravku na Vicente Calderonu došao kraj i njega bismo u narednim sezonama mogli gledati u dresu Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi