Stigla ponuda za Welbecka, ali on ne želi da napusti Arsenal

Seli u Tursku?

Stigla ponuda za Welbecka, ali on ne želi da napusti Arsenal

E. Čaušević

Prelazni rok u Engleskoj završen je prošle sedmice, ali klubovi imaju pravo da prodavaju igrače klubovima u čijim ligama ljetni prelazni rok još uvijek traje.

Što se tiče pojačanja engleski klubovi su završili za ovu godinu, ali jasno je da će pojedini još uvijek biti na tržištu barem što se tiče prodaje igrača. Jedan od njih je Arsenal jer se na izlaznim vratima ovog kluba nalazi nekoliko igrača. Engleski mediji prenose da je Unai Emery prekrižio pet igrača, a među njima je i Danny Welbeck.

Mirror je jutros objavio da je Emery poručio Welbecku da neće previše računati na njega u ovoj sezoni jer prednost u napadu imaju Aubameyang i Lacazette. Ipak, problem londonskom klubu predstavlja činjenica da Welbeck ne želi napustiti Arsenal iako je klub dobio veoma primamljivu ponudu.

Navodno, veliki interes za napadača Arsenala pokazao je turski Galatasaray koji želi u narednim danima završiti posao. Galata je već kontaktirala Arsenal oko Welbecka i dala do znanja Topnicima da žele dovesti u svoje redove 27-godišnjeg napadača. No, problem i pravi to što Welbeck ne želi da napusti Emirates.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi