Stigla potvrda, Grci bez Mitrogloua u Zenici

Napadač se povrijedio

Stigla potvrda, Grci bez Mitrogloua u Zenici

Edmir Škorić

Grčka je jučer slavila s 2:0 u Vaduzu protiv Lihtenštajna, ali u tom meču se povrijedio jedan od najbitnijih igrača.

Grci su došli do pobjede na otvaranju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali u utorak u Zenicu dolaze bez Kostasa Mitroglua, koji se jučer povrijedio.

“Naravno da smo sretni zbog ovakvog početka. Utakmicu smo mogli riješiti i prije te ranije odlučiti pitanje pobjednika”, rekao je grčki selektor Angelos Anastasiadis, koji je potom potvrdio da Mitroglu ne može igrati u utorak.

“Ne postoji mogućnost da Mitroglu bude spreman za BiH. Pozvat ćemo nekog drugog, a njemu želimo brz oporavak. Moramo biti spremni za vrlo teško gostovanje”, dodao je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mitroglou je sada na posudbi u Galatasarayju, a za Grčku je u u 65 nastupa postigao 17 pogodaka.

Top Komentari

SakeArsenal
Super
0 2
Zmajbosnjacki9295
Jel se oporaviju onaj sto je osto bez zuba, kad ga je gili nokitiro, nesmiju oni vise dolaziti u bih
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti