Stigla spektakularna ponuda: Za Pogbu 120 miliona eura
Foto: EPA

Manchester United poslao ponudu

Stigla spektakularna ponuda: Za Pogbu 120 miliona eura

Midhat Šljivak

Torinski Juventus dobio je ponudu za Paula Pogbu.

Kako navode Sky Sport i Daily Mail, Manchester United je Staroj dami poslao ponudu za francuskog veznjaka vrijednu čak 120 miliona eura.

Također, Crveni đavoli su Pogbi ponudili petogodišnji ugovor uz platu od 13 miliona eura po sezoni.

Ako bi Bianconeri prihvatili ovu ponudu, Pogba bi postao najskuplji fudbaler u povijesti ove igre, a bio bi mu to i povratak u redove tima s Old Trafforda.

Pogba je član Crvenih đavola bio od 2009. do 2012. godine. Kao slobodan igrač je stigao u Juventus, gdje se promovisao među najbolje evropske veznjake i zaludio je fudbalsku Evropu svojim igrama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Više o potencijalnom transferu 23-godišnjeg veznjaka trebalo bi se znati nakon Evropskog prvenstva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi