21

Komentari (21)

Alen23
u Dzeku vijerujete lik 35 godina mladi Demirovi propadaju mu godine da je Dzeko sjedio ko Demirovic sad nikad od njega nista nebih bilo dajtw ba Dzeko druga opcija hvala mu za sve al ende
Mehinaldo
Ja sinoc kazem zadnja loza covjek se drzao za lozu pet dana nema sanse da igra moze samo pogorsati povredu gotov
rooney11
5 dana za zadnju lozu je malo, iako nije ni napuknuce ni istegnuce, mogao bi lagano igrati i trcati srednjim tempom ali ne znam, vjerovatno nece ni igrati...moze rizikovati i vecu povredu a da li ce on odlucivati ili doktori ili inter to ne znamo...
Cuvajmo Dzeku protiv Ukrajine, Dzeku ne smijemo rizkovati protiv Finske, jer garant nece moci dati svojih 100% u igri protiv Finske, trebaju igrati samo oni koji su 100% spremni. Bez Dzeke se moze pobijediti Finska, ali cemo zato imati Dzeku bolje spremnog protiv Ukrajine.
ope_bhf
15 min do kraja tekme se povrijedi ccc koji smo baksuzi,al valjda ce Dzekson biti spreman aBd
Meha78
Ima mladosti Demirovic Menalo Prevljak mogu prvu utakmicu iznijeti, Džeku spreme za Ukrajince...
Nele.
Ma bice on ok. A iako ne mogne tu je Bilbija.
Klicko
@Nele. Bilbija moze da zamjeni onog sto odrzaje stadion,ako je na odmoru covjek :))))
Nele.
Hehehe pa najbolji je strijelac lige. Oplako sam od tvog komentara.
ArminA
Jel se fakat smijes sa He He He u stvarnosti ? 0.o'
King_Kenny
...jesmo i mi baksuzi,pa bas sad da se povrijedi kad nam je najpotrebniji...jos on bas i nema problema sa povredama inace.
E.Car
Nema kukanja, Džeko će biti spreman ako Bog da a naše je da napunimo stadion i da pomognemo momcima da ostvare najbolji rezultat!!!!!
Tas14
NAJBOLJI KOMENTAR
Malmi_Suomi
Fiziotarapeut Nedim Ćatibović ( bio u timu za Toki Olimpijskom timu) a i Edinov jaran iz djetinjstva strašno dobar fizio 100%. On će ga spremiti ako ništa 30 minuta Finske ( ako me i prvih 70 min) a Ukrajina 100%. Btw preko njih ću dobiti ulaznice ( DA SE POHVALIM) hehehehehe
dadoodad
Teško za Finsku, a Ukrajina moguće
Hamza123456789
Ja bi vise volio da bude obrnuto ali jbg..
Malmi_Suomi
@Hamza123456789 možda aBd odigra obje tekme .
Uz Boziju pomoć i ovog fiziotarapeuta Nedima sredit će ga , vidjet ćemo
E.Car
Bolje da bude spreman za ukrajinu a protiv finske ćemo se snaći. Igramo timski tako da ostali momci mogu iznijeti jednu tekmu do pobjede.
Hamza123456789
aBd brate moj,potreban nam je to je sigurno
Hamza123456789
Slazem se brate,ali opet kada pogledaš ako finsku ne dobiješ dzabe ti i 10 dzeka onda,ali aBd uzimamo i jedne i druge
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.