Stigli sastavi Zvezde i Liverpoola: Iznenadio Milojević, ali i Klopp
Redsi su u Beogradu veliki favoriti, ali ni Zvezda neće tako lako da se preda pred svojim bučnim navijačima, no sve osim pobjede Engleza bit će prava senzacija

Nekoliko promjena

Stigli sastavi Zvezde i Liverpoola: Iznenadio Milojević, ali i Klopp

Edmir Škorić

Crvena zvezda od 18:55 na Marakani dočekuje Liverpool u susretu 4. kola grupe C.

Liverpool ima šest bodova nakon tri kola i eventualnom pobjedom protiv Zvezde mogla bi da napravi dobar korak u borbi za nokaut fazu, dok bi crveno-bijeli vjerovatno skroz otpali od borbe za prve tri pozicije.

Treneri Vladan Milojević i Jurgen Klopp odlučili su za sastave i niej bilo velikih promjena, mada je kod gostiju mjesto umjesto Firmina dobio Daniel Sturridge. Također, Matip je zaigrao umjesto Gomeza, a Lovrena nema ni na klupi.

Od prve minute kod Redsa igraju Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Lallana, Salah, Sturridge i Mane.

Kod Zvezde Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Jovančić, Srnić, Ben, Marin, Pavkov.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener srpskog šampina pomalo je iznenadio sa Srnićem u startnoj postavi, odnosno sa Jovančićem umesto reprezentativca Jovičića.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Daj ne zajebavajte. Ko prati Zvijezdu pa da zna je li njihov trener iznenadio nekog?!
5 4
Fino alla Fine
Bice gusto,bice 0_2
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti