9

Komentari (9)

rabodimis
Imo je par strasnih sezona u Poljskoj... Al Poljska.. iz nase perspektive su sila a vec malo dalje od BiH-a su predmet za zaje*anciju.. Steta sto nije pobjegao iz Poljske na vrijeme..
LevoKrilo
Halo mitomani!!! Radnički ŠPORTSKI klub željezničar pa poslije N.K.željezničar....O čemu Vi ovdje pričate???
BlueBoys
A o cemu ti pricas strašna polutko? Xaxaxa...Pa nije to bilo juce Indijanac vec skoro prije 100 godina. Da znas ko sto ne znas znao bi da je tada postojala kraljevina Srba Hrvata i Slovenaca, nije bilo Bosanaca, bilo je po religiji muslimana sunita ali po nacionalsti najvise Srba ,Hrvata, Slovenaca, Rusa, Poljaka , Čeha, i ostalih. Jeste RADNICKI športski klub pa poslije NK ili FK zar je to bitno Brza vodo? ( Vidi Zagor 171) :) Ali mi ovdje pricamo o nastanku Torpeda ( Sarajeva) pipune levo krilni, silovanjem rezimsko policijskih organa kluba koji je postojao 25 godina prije vas. Je li ti sad sto jasnije? C c c .Drzite se vi Zagora i mitskih bica Divova koji se inace u bajkama prikazuju kao zla i glupa bica. Xaxaxaa...sad šibe VijetnaMČe...:)
SarajevoFC
Mitomani ponovo na djelu sa svojim šupljacima.
BlueBoys
Fk Torpedo nastalo je kako? Odgovori mitomancino indijanska. Xaxaxxa....Ti nasao nekom pisat da je mitoman? C c c...
Juve88
Vajj torpedo, a da se nisu zvali đule topovsko
Santi
Prica je o igracu, kakva mrznja i kompleks s tvoje strane. Ja zelim da svaki nas igrac zavrsi u ligi petice, da probija nas nogomet, nasu ligu, pa samim time i nase klubove. Nevjerovatan komentar, kakve ti muke i komplekse imas, pa napises ovakav komentar, nadam se da ce ti se rijesiti to pa da budes normalniji.
tbra
J*be vas Stila ne vadi
mosaljozemosaplavo
nemoj navijati za Sarajevo ako mrzis Zeljeznicar jer ocito ti navijas za Sarajevo samo zato sto mrzis Zelju, nema tu nikakve ljubavi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.