Štilić se vraća u Poljsku?

Nakon epizode u APOEL-u

Štilić se vraća u Poljsku?

Semir Štilić je prije nekoliko dana okončao svoju epizodu u APOEL-u iz Nikozije.

Ovaj bivši reprezentativac BiH na Kipru se nije uspio pokazati kao pojačanje i nakon samo jedne sezone je uslijedio sporazumni raskid saradnje, a mediji u Poljskoj navode da su velike šanse da se vrati u Ekstraklasu. 

Najblistavije dane karijere Štilić je proveo upravo u Poljskoj igrajući za Lech i Wislu iz Krakowa, a među klubovima koji navodno žele da ga od ljeta vide u svojim redovima su Zaglebie Lubin, Piast Gliwice, Lechia, Wisla i Slask.

Inače, Štilić je u Ekstraklasi odigrao skoro 160 utakmica i uz 34 pogotka je upisao 44 asistencije. Pored APOEL-a, Lecha i Wisle nosio je dresove Gaziantepa, Karpatyja i Željezničara u kojem je ujedno i započeo karijeru.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi