Štilić u sjajnoj formi, ponovo je u timu kola

Fudbaler poljske Wisle Plock

Štilić u sjajnoj formi, ponovo je u timu kola

Poljski sportski list "Przeglad Sportowy" uvrstio je našeg Semira Štilića u idealni tim 27. kola Ekstraklase.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme briljira u dresu Wisle Plock, što govori i statistika da je na posljednjih osam utakmica postigao jedan gol i upisao šest asistencija, a odlični nastupi ne prolaze nezapaženo.

Njegovu odličnu igru ponovo su nagradili novinari prestižnog poljskog lista, te su ga uvrstili u tim kola Ekstraklase. U idealnoj jedanaestorki još su: Hladin (Zaglebie), Dytiatjev (Cracovia), Helik (Cracovia), Remy (Legia), Jadlowiec (Piast), Tralka (Lech), Šitum (Lech), Merebaszwili (Wisla Plock), Gytkjaer (Lech) i Carlitos (Wisla Krakow).

Štilić je, podsjećanja radi, upisao asistenciju u prošlosedmičnoj utakmici protiv Korone Kielce u kojoj je njegov tim slavio sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi