32

Komentari (32)

amcibald
Svaka čast na intervju, ali ste mogli i dodati još jedno pitanje, a to kako je bilo igrati sa Lewandowskim u timu? Poz Štila, i sve najbolje u daljem radu i životu.
rodjak
velezovac sam i kazem da je Stilic vise nego odlican igrac i majstor za nasu ligu i drago mi je da nece igrati sad protiv nas.Eto nas po pobjedu MUSVDG
SrcuDragaBojaPlava
ŠTILIC SEMIR UNOSI NEMIR ?
posto_patlidzan
Vrlo dobar igrač!
ayd
Na bitke se mrtvi broje, cestitke Stolicu, vama derbi nama titula. FKS!
enko
Ovo je jako dobar igrac i pristojan,steta sto su ga selektori zapostavljali.kakvih je ubleha proslo kroz repku,glava me zaboli.
LjutiKrajisnik
Istina. Ko zna kakvu bi karijeru imao da je zavrsio u Arsenalu.
afica2007
Pu ***** mi ovih narucenih i placenih intervua i tekstova.
rifresh
Ovaj igrač je sramota reprezentativnog fudbala,svojevremeno je bio najbolji i najkvalitetniji bh.igrač u nekim periodima i selektori ga nisu zvali ,to dovoljno govori o stručnosti i relevantnost svih dosaadašnjih selektora.
1981mostar
Sve uredno. Velemajstor.
Hasimaga
Hajd sad Causevicu tekst o morzu, odavno nisi
Juve88
Cuj morzu, bio on morz ili ne on je vama ove godine uvalio osam komada, da si normalan imao bi poštovanje prema njemu kao čovjeku, ja ne navijam ni za zelju ni za rajvosa ali poštujem svakoga ko napravi nesto, ako je on morz sta reci za gospodina Husrefa koji je pored aut linije skakao i psovao kao posljednji kabadahija a naravno sve se čulo na tv-u, mislim da vi kao navijači Sarajeva trebate časno prihvatiti poraz dignuti glavu i nastaviti dalje, a ne vrijeđati nekoga ko te je sportski pobijedio.
Hasimaga
@Juve88 postovanje prema muljatorskoj familiji???? Uozbilji se Pobjedili utakmicu pa sta sad, kompleksasi se naloze protiv sampiona , izginuse hahaha
hopcuphopa
Ljudi peru pare preko njanjajeva bezobraznica vijetnamska,al samo pozovite Adu gegaja na broj 225 883.
pitar1946
Nedo' Bog da nije dao 2 gola. Tacno ovaj portal ne bi znao o čemu bi pisao kad je u pitanju naša liga. Hahahahaha
afica2007
Krenulo kolektivno svrsavanje na prosjek igraca al to su nasi novinari - navijaci
Juve88
Cuj prosjek, ko je bolji od njega na njegovoj poziciji, a tvoja karijera majstore, ti ni u bratstvu gracanickom nebi bio prosjek već im lopte donosio.
tbra
Čuj prosjek haha, drug idi prati bočanje
krndija26
gospodin u kopačkama!
tbra
papagaj
Kapa do poda majstore uljepsao si nam 2019.
anes1921
Majstore, sa tobom po duplu!!!
MehoS
Zeleni_zub
I on ispoštovo crnu jaknu
dragonicas
dragonicas
dragonicas
dragonicas
dragonicas
Sry za spam, zabolo
dragonicas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti