Štimac "prijetio" sudiji, dobio crveni karton, pa sa navijačima gledao ostatak utakmice

Dva crvena u dvije utakmice

Štimac "prijetio" sudiji, dobio crveni karton, pa sa navijačima gledao ostatak utakmice

Esmer Oštraković

Crveni karton i u drugoj utakmici indijske reprezentacije na Južnoazijskom prvenstvu dobio je Igor Štimac.

On se vratio na klupu nakon što je odradio kaznu jer je dobio crveni karton na utakmici grupne faze protiv Pakistana.

Tada je isključen jer je ometao protivničkog fudbalera koji je htio da izvede aut, te ga zbog tog nije bilo na klupi protiv Nepala.

Sada je dobio crveni karton i protiv Kuvajta.

Naime, u vrlo nervoznoj utakmici koja je na kraju završena sa 1:1 bilo je mnogo naguravanja i protesta na odluke sudija.

[twitter]https://twitter.com/umairrr_20/status/1673714343823699969[/twitter]

Oglasi

U jednoj gužvi koja se desila u 62. minuti utakmice Štimac je prvo dobio žuti karton, a navijači su mu nakon toga počeli skandirati ime.

Osamnaest minuta kasnije Štimac je dobio crveni karton jer je odlučio da prigovara sudijama iz Bangladeša.

Ostatak utakmice Štimac je odgledao sa tribina, a tada su ga navodno navijači upitali šta se desilo, a on im je samo namignuo.

Indije nije uspjela da sačuva vodstvo, a ovaj put su zabili autogol, te je utakmica na kraju završena neriješenim ishodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi