Mustapić: Sretan sam i ponosan
FOTO: NK Široki Brijeg

Potpisao ugovor sa klubom s Pecare

Mustapić: Sretan sam i ponosan

S. Mlaćo
NK Široki Brijeg potpisao je višegodišnji ugovor sa mladim Ivanom Mustapićem.

Mustapić nije krio oduševljenje i vjeruje da će dobiti priliku u seniorskoj momčadi. Dres prvog tima bio mu je san od dana u školi nogometa.

“Sretan sam i ponosan, osjećaj je fantastičan. Nevjerojatan je osjećaj potpisati svoj prvi profesionalan ugovor i to za za voljeni klub. Kao dijete, kada sam došao trenirati u školu nogometa, sanjao sam postati igrač seniorske momčadi NK Široki Brijeg i zaigrati na Pecari. Pola toga sna mi se ostvarilo, a sada je na meni dati sve od sebe, pokazati se i zaslužiti biti dio prve momčadi. Nadam se kako će me ozljede zaobići i sportska sreća pomaziti. Želim opravdati povjerenje i što prije pružiti dobre igre u najdražem dresu, istaknuo je mladi desni bek.

Pored Mustapić prije par dana ugovore su potpisali Puljić, Lasić i Martić, također dojučerašnji juniori kluba sa Pecare.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
pokatoliceni Bosnjak Mustafic sada je katolik Mustapic. Za vise detalja pogledati u Historiji Bopsnjaka od Mustafe Imamovica. U zapadnoj Hercegovini i zaledu Dalmacije masa je na silu pokatolicenih Bosnjaka s pocetka 17, stoljeca (poslije poraca Osmanlijskog carstva u Velikom Beckom ratu 1683-1699).
2 0
Klicko
Skutori
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi