Balajić potpuno nadmudrio Ivkovića, pa mu laskao: "Tomi kapa do poda..."

Trener Posušja nakon pobjede protiv Željezničara

Balajić potpuno nadmudrio Ivkovića, pa mu laskao: "Tomi kapa do poda..."

Endin Čaušević

Posušje je danas na svom terenu pobijedilo Željezničar sa 2:0 u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Posušje je na Mokrom Docu uspjelo da svojom igrom iznenadi goste s Grbavice i na kraju upiše nova tri boda.

Ovom pobjedom Posušje sada ima 11 bodova i sigurno je da su u taboru ovog kluba itekako zadovoljni predstavom protiv Željezničara.

Nakon meča održana je i press konferencija, a trener domaćeg tima Stipe Balajić nije krio zadovoljstvo nakon veoma važna tri boda za njegovu ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo bili agresivni, blizu igrača i imali smo veću želju nego Željezničar i to je presudilo. Kvaliteta jedne i druge momčadi je tu negdje. Ta naša želja i volja, te angažman na utakmici i trčanje u oba smjera i tranzicija po izgubljenoj lopti je bila dobra. Nismo dozvolili Želji da razvije svoju igru. Dobro smo ih zatvorili i na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je Balajić i nastavio.

"Željezničar je momčad u 5% s nama u rangu kafa pogledamo pojedinačnu kvalitetu igrača i to što radi Tomislav Ivković to je nevjerovatno. Bio sam na utakmici protiv Tuzla Cityja i to je fanatizam i dugo nešto tako nisam vidio kao u ekipi Željezničara jer su igrali protiv puno, puno kvalitetnije ekipe. Zato kolegi zaista kapa do poda i mogu mu čestitati na onome što radi u Željezničaru. Ne kažem da ti momci nisu kvalitetni nemojte me krivo shvatiti, ali budimo realni Zrinjski, Tuzla City i još neke ekipe su ispred Željezničara i Posušja".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
Što nam ga metnu, cuj mi klalitet posušja e moj Zeljo
3 2
mitoza
Kapacitet trenera Ivkovica ipak nije za P. lige.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti