Stipić: Sviđa mi se Ćorićeva vizija nogometa

Sutra nova provjera od 18 sati

Stipić: Sviđa mi se Ćorićeva vizija nogometa

Samir Mlaćo

Posušje je prije par dana remizirao sa NK Ljubuški (3:3), a sjajnu partiju je pružio Dario Stipić, trostruki strijelac.

"Dva teška tjedna su iza nas, ekipa radi punom parom, svaki igrač daje sve od sebe kako bi se dokazao. Uvjeti u klubu su na najvišem nivou, a atmosfera oko kluba i u klubu je odlična. Uprava i stručni stožer imaju jasne ciljeve i vizije koje mi igrači pratimo i trudimo se ispuniti ono što se od nas očekuje", komentariše Stipić pripreme.

O dolasku u redove novog federalnog prvoligaša kaže.

"Moj dolazak u HŠK Posušje se ispostavio kao pun pogodak. Nadam se da ću pomoći klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva i da će sezona koja je pred nama biti uspješna.
S trenerom Ćorićem do sada nisam imao priliku surađivati kao trener-igrač. Čuo sam samo riječi hvale, a sada to i potvrđujem.
Sviđa mi se njegova vizija nogometa što sam do sada mogao vidjeti, trener koji teži modernom nogometu i pas igri, što posuška publika i očekuje od ekipe", kaže Stipić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U subotu Posušje dočekuje NK Kamen, hrvatskog trećeligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti