Džeki sutra stiže "konkurencija" i to iz Real Madrida!

Čeka se ljekarski

Džeki sutra stiže "konkurencija" i to iz Real Madrida!

A. Čaušević

Edin Džeko je kapiten i nedodirljivi dio ekipe Rome i obzirom na njegove kvalitete potrebna mu je dostojna rezerva. 

U Romi su odlučili da Džekina rezerva u predstojećoj sezoni bude napadač Real Madrida, Borja Mayoral koji bi trebao stići na dvogodišnju posudbu.

Izvještaji iz Španije govore da će se 23-godišnjak pojaviti sutra u Rimu te će obaviti ljekarski pregled, a prije toga će produžiti saradnju s Real Madridom.

Novi potpis ugovora s Kraljevima je neophodan kako bi se transfer realizovao pod uslovima koji odgovaraju Vučici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mayoral je prošao omladinske selekcije Reala, ali je uglavnom igrao na posudbama i to u Wolfsburgu i Levanteu. Bio je član ekipe Kraljeva koja je 2018. godine osvojila treću uzastopnu Ligu prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Koliko ste vi jadni, u razmaku od 3 sata, 2 članka potpuno ista, o istom transferu i o istim igračima...
0 2
user1583682227
Da li imaju pravo na otkup
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi