Stižu prva nezadovoljstva u Juventusu

Hernanes ljut što je ostao u Torinu

Stižu prva nezadovoljstva u Juventusu

Endin Čaušević

Ekipa Juventusa ovog ljeta dovela je mnoga pojačanja, te su samim tim i očekivanja porasla od strane navijača.

Čelnici Stare dame ovog ljeta su bili dosta aktivni na tržištu, a u Torino je stiglo nekoliko zvučnih pojačanja. Ipak, ima i onih koji su nezadovoljni situacijom u klubu, te na sve načine pokušavaju da odu.

Jedan od njih je i brazilski fudbaler Hernanes koji je svim silama pokušao da ode iz Juventusa. On je imao dogovor sa Genovom, ali je transfer u posljednji trenutak propao. 

"Hernanes je završio svoju priču u Juventusu. Razočaran je i ljut što nije otišao ovog ljeta i što će morati čekati januar. Vidjet ćemo šta će se desiti u januaru i da li će doći ponuda koja će nas zadovoljiti", rekao je njegov agent.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi